Far Cry Primal

  • Ontwikkelaar Ubisoft Shangai
  • Eerste releasedatum 23 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Video: Nieuwe modus voor Far Cry Primal middels gratis update

In april ontvangt Far Cry Primal een gratis update. Naast een patch komt er een nieuwe modus naar het spel, namelijk Survivor Mode. Dankzij deze modus zijn dieren moeilijker te temmen, benodigdheden schaarser, omgevingen gevaarlijker en is Oros lastiger te ontdekken. Voor de echte bikkels introduceert Ubisoft ook permadeath.

The biggest such option is the addition of permadeath. If you felt the stakes weren't high enough before, you can now turn on full permadeath, which means your game is over the first time you die (except in vision missions, which aren't real). If that seems too abrupt, there's also a second-chance option that gives you one backup life, which is then replenished at certain completion points.

Als je op de hoogste moeilijkheidsgraad speelt en zowel Survivor Mode en permadeath activeert, krijg je een speciale beloning. Verder brengt de update geen nieuwe Trophies / Achievements met zich mee en de pc-update voegt tevens 4K textures toe.

De update wordt 12 april uitgerold. Als je van te voren meer wilt weten, kun je de Twitch-livestream van Ubisoft bekijken. Deze vindt plaats op 7 april om 18:30.

BRON Ubisoft-persbericht

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?