Far Cry Primal

  • Ontwikkelaar Ubisoft Shangai
  • Eerste releasedatum 23 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Video: Far Cry Primal ontvangt Survival Modus

Ubisoft heeft een nieuwe update uitgebracht voor Far Cry Primal en deze voegt de nieuwe Survival Modus aan de game toe.

De Survival Modus maakt Far Cry Primal een stuk pittiger. Zo bevat deze modus een Permadeath-systeem, zijn de dieren een stuk gevaarlijker en moeilijker te temmen, en is het ontdekken van Oros een stuk lastiger. Verder zijn dieren, planten en andere benodigdheden schaarser, en is de nacht gevaarlijker dan ooit. Naast de Survival Modus voegt de update voor de pc-versie ook 4K-textures toe.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?