Far Cry Primal

  • Ontwikkelaar Ubisoft Shangai
  • Eerste releasedatum 23 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een goodiepakket van Far Cry Primal

Volgende week is het zover, dan kunnen gamers ervaren hoe het eraan toeging in het stenen tijdperk met Far Cry Primal. Binnenkort kunnen jullie de review van de game verwachten, maar voordat het zover is geven we in samenwerking met Ubisoft een tof goodiepakket weg. Het pakket bestaat uit een A2-formaat poster, een t-shirt, een warme chapka-muts en een kleding-patch.

onbekend

Wil jij kans maken op dit goodiepakket van Far Cry Primal? Dan hoef je alleen maar onze Facebook-pagina te liken en antwoord te geven op de volgende vraag:

Wanneer komt de oermens in jou naar boven?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Onze spelregels:
1. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt.
2. Over de uitslag van de actie/prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd (onderhandeld).
3. Je bent geregistreerd op Gameliner.nl.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?