Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Premium Pass Fallout 76 valt niet in de smaak

De reeds aangekondigde Premium Pass van Fallout 76 valt niet in de smaak. Veel fans zijn boos en uiten dat maar wat graag op diverse fora.

Het nieuws dat Bethesda naar buiten bracht over de Premium Pass van Fallout 76 is nog kakelvers. Toch krijgt de ontwikkelaar nu al massa's kritiek over zich heen. Fans van de game uiten massaal hun onvrede op zowel de officiële Redditpagina's van Fallout, maar ook de officiële fora van Bethesda. Een gebruiker op Reddit vraagt zich zelfs af of dit een "out of season April Fool's joke" is, wat natuurlijk refereert naar de vraag die gesteld werd na de niet zo zeer geslaagde aankondiging van Diablo Immortal. Fans zijn dus op z'n zachtst gezegd niet zo te spreken over deze update. Eerder werd namelijk nog aangekondigd dat de langverwachte update met menselijke NPC's werd uitgesteld. Daarnaast verklaarde Pete Hines van Bethesda vorig jaar in een interview nog dat je in de Atom Shop enkel cosmetische items kon kopen voor echt geld en geen andere functionele items.

onbekend

Fallout 76 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Premium Pass Fallout 76 1st is momenteel verkrijgbaar voor vijftien euro per maand.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?