PROTOTYPE

  • Ontwikkelaar Radical Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 juni 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Prototype in vijf uitgebreide gameplay trailers

In de game Prototype speel je Alex Mercer, een man die wordt achtervolgt door gebeurtenissen die hem hebben gepasseerd. In New York vecht hij een geheime oorlog, maar als een samenzwering die verbonden is met zijn afkomst de mensheid bedreigt, begint alle ellende...

Op de CES 2009 (International Consumer Electronics Show) zijn vijf gameplay trailers van Prototype getoond. Hieronder kun je genieten van de actie die de game in zich heeft. Het zijn allemaal erg korte filmpjes (de langste is 24 seconden), maar het geeft je een kleine indruk van het spel. De game staat in de planning voor een release ergens volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?