Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

PROTOTYPE

  • Ontwikkelaar Radical Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 juni 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Prototype zal geen multiplayer krijgen

Prototype is de lang verwachte game van Radical Entertainment en daarnaast ook een game die hele nieuwe dingen gaat doen, alleen zullen je vrienden niet mee kunnen spelen.

Prototype zal geen multiplayer krijgen. Er is geen oorzaak bekendgemaakt door de ontwikkelaar. Wat denken jullie? Zou de singleplayer nu beter worden, of hebben ze te weinig tijd?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?