Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Rainbow Six Siege binnenkort tijdelijk gratis speelbaar

Shooter-fans opgelet: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege wordt binnenkort tijdelijk gratis speelbaar. Dat heeft Ubisoft vandaag bekendgemaakt.

Liefhebbers van het shooter-genre krijgen van Ubisoft een unieke kans. De ontwikkelaar heeft zojuist bekendgemaakt dat Tom Clancy’s Rainbow Six binnenkort een week lang gratis speelbaar is. Spelers die zich die week aanmelden krijgen volledige toegang tot alle maps, modi en de twintig originele Operators. Spelers die de game daarna kopen behouden daarna hun gemaakte progressie.

onbekend

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is van 28 augustus tot en met 3 september gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?