Brawlhalla

  • Ontwikkelaar Blue Mammoth Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Rayman maakt opwachting in Brawlhalla

Helaas zit er voorlopig nog geen eigen game voor Rayman in. Dat weerhoudt Ubisoft er echter niet van om de mascotte buiten beeld te houden. Rayman maakt namelijk zijn opwachting in de populaire brawler, Brawlhalla!

Brawlhalla is een typische brawler waarbij een gevarieerd roster het met allerlei wapens tegen elkaar opneemt. Helaas is Rayman geen onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate, maar tekent hij zijn contract bij de Brawlhalla league. De game is momenteel gratis te downloaden op de pc, mac en PlayStation 4. Op 6 november maakt de game zijn entree op de Xbox One en Nintendo Switch. Rayman maakt tegelijkertijd diens opwachting op 6 november.

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?