Rayman maakt opwachting in Brawlhalla

Geplaatst:

Helaas zit er voorlopig nog geen eigen game voor Rayman in. Dat weerhoudt Ubisoft er echter niet van om de mascotte buiten beeld te houden. Rayman maakt namelijk zijn opwachting in de populaire brawler, Brawlhalla!

Brawlhalla is een typische brawler waarbij een gevarieerd roster het met allerlei wapens tegen elkaar opneemt. Helaas is Rayman geen onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate, maar tekent hij zijn contract bij de Brawlhalla league. De game is momenteel gratis te downloaden op de pc, mac en PlayStation 4. Op 6 november maakt de game zijn entree op de Xbox One en Nintendo Switch. Rayman maakt tegelijkertijd diens opwachting op 6 november.

onbekend

Bron: Twitter
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Brawlhalla

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

3 november 2015

Ontwikkelaar

Blue Mammoth Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord