Brawlhalla

  • Ontwikkelaar Blue Mammoth Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Brawlhalla ontvangt nieuwe legende

Ubisoft heeft een nieuwe legende verwelkomd in Brawlhalla. Reno de Premiejager heeft de eer van als 53e legende de Brawlhalla arena te mogen betreden.

Reno de Premiejager, een befaamde ruimtecowboy en spoorzoeker, is aangekondigd door Ubisoft als 53e legende in de brawler Brawlhalla. Nadat Reno kwaadaardige bandieten heeft opgespoord met zijn vier lazblasters en zijn robotpartner Orbot, heeft hij zijn zinnen gezet op het prijzengeld in Valhalla om daarmee een ranch te kunnen bouwen. Om zijn doel te behalen, gebruikt hij nieuwe aanvallen met zijn lazblasters en hij kan zijn wapens inzetten om naar voren te duiken of te vliegen. Met zijn Orb-aanval kan Reno vijanden omverblazen of salto's maken zodat hij vijanden uit de arena kan slaan. Reno is verkrijgbaar voor 7.200 Gold en heeft drie beschikbare skins, elk inclusief twee wapenskins, die per stuk voor 140 Mammoth Coins te koop zijn.

Brawlhalla is nu te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, mobile en pc. Eerder werden Adventure Time en Rayman toegevoegd aan Brawlhalla.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?