Brawlhalla

  • Ontwikkelaar Blue Mammoth Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Adventure Time knokt mee in Brawlhalla

Jake, Finn, Princess Bubblegum en anderen uit de cast van Adventure Time maken diens opwachting in brawler Brawlhalla. Zo kondigt Ubisoft zojuist aan gedurende de E3-persconferentie.

Brawlhalla draait al een tijdje mee, maar neemt nauwelijks af in populariteit. Daar zorgt Ubisoft wel voor want de game wordt voorzien van flink wat nieuwe vechtersbazen. Ditmaal zijn het de speelse baasjes van Adventure Time die de ring betreden om de nodige kopstoten uit te delen. Tevens wordt de game voorzien van een nieuwe map en een nieuwe gamemodus, genaamd: Buddy.

De Adventure Time DLC is vanaf vandaag beschikbaar in Brawlhalla op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?