Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Red Alert 3 beter op de PlayStation 3

Een speciaal team van EA Los Angeles, dat werkte aan de PlayStation 3- versie van Red Alert 3, heeft laten weten dat het spel er veel beter uitziet op de PlayStation 3 dan op de Xbox 360. Daarbij zal de game ook nog eens makkelijker te spelen zijn.

De PlayStation 3 gamers zullen dus blij zijn als ze dit lezen. EA Los Angeles heeft lang de tijd gehad en kon zo de PlayStation 3 game op niet één terrein, maar op meerdere vlakken verbeteren. Om dit te kunnen doen hebben ze de hulp gehad van de graphics en de performance uit de pc-versie van Red Alert 3.

Red Alert 3 is inmiddels voor de PlayStation 3 gekroond tot Ultimate Edition en zal in maart verschijnen met een hoop extra's.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?