Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Red Alert 3 krijgt subtitel

Eerst zou de PlayStation 3-versie van Command & Conquer: Red Alert 3 niet meer komen. Nu komt er hij wel aan en het is niet zomaar een port van de Xbox 360 versie. Je krijgt vele extraatjes die niet in de pc-versie, noch in de Xbox 360-versie zaten.

De PlayStation 3-versie zal Ultimate Edition gaan heten. Hierbij krijg je een paar exclusieve video's, zoals bloopers, achter de schermen en geavanceerde tactieken van developers. Er zijn ook nieuwe maps verkrijgbaar en de soundtrack hebben ze er ook maar even bij gedaan. Tussen de muziek door kan je ook even kijken naar de encyclopedie van units en last but not least: Een video van de vrouwen van de game.

Een releasedatum voor de PlayStation 3-versie is vooralsnog niet bekend. Er is wel een packshot verschenen, waar we het achterste zien van de dame die op de Xbox- en pc-versie stond.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?