Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Red Alert 3 krijgt PlayStation 3 demo

Command & Conquer: Red Alert 3 is een half jaar geleden verschenen op de PC en Xbox 360. Eerst zou de PlayStation 3 versie eerder verschijnen, maar door ontwikkelproblemen werd het maart dit jaar.

David Seeholzer van EALA vertelde dat we een PlayStation 3 demo van Red Alert 3 in deze weken kunnen verwachten. Houdt dus de PlayStation Store in de gaten voor deze demo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?