Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Red Alert 3 uitbreiding Uprising een feit

Er waren al eerder geruchten over een mogelijke uitbreiding voor Command & Conquer: Red Alert 3, maar nu heeft Electronic Arts naar buiten gebracht dat deze ook echt zal komen. De uitbreiding komt als standalone versie en zal exclusief voor de PC zijn. De uitbreiding krijgt de naam Uprising mee, en zal verschijnen in maart dit jaar.

De uitbreiding zal vier nieuwe mini-campagnes bieden, wat betekend dat elke fractie in de game weer speelbaar is in een nieuwe campagne. Daarnaast kom er een zogenaamde Commander's Challenge modus, waarin het op kunt nemen tegen verschillende commanders in verschillende levels die elk hun eigen speciale elementen hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?