Red Steel 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 maart 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Red Steel 2 aangekondigd

Het Official Nintendo Magazine heeft aangekondigd dat er wel degelijk gewerkt word aan een vervolg van Red Steel. In de laatste editie van het blad staat een game met nu nog de naam Red Steel Sequel. Wat dus uitspringt op een deel twee.

Vooralsnog meld het Official Nintendo Magazine dat dit "deeltje 2" een betere AI en betere controls zal bevatten. Wat natuurlijk altijd goed is. Het leuke aan dit bericht is dat het blad een melding maakt van een online component. Dus de geruchten en feiten op een rij. Deel twee van Red Steel komt eraan, en heeft misschien wel een online functie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?