De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Releasedatum bekend voor twee nieuwe Sims 4 kits

Het officiële twitteraccount van de Sims 4 kondigde twee nieuwe kits aan voor de game. De ene set biedt op Parijs geïnspireerde avondmode, terwijl de andere ervoor zorgt dat kinderen de nacht kunnen doorbrengen met kamperen in de achtertuin.

Beide aangekondigde uitbreidingen zijn slechts kits, terwijl de derde een gamepack is. Er wordt verwacht dat bij de Sims 4 gamepack weerwolven betrokken zijn vanwege de manier waarop EA's eerste teaser een volle maan met wolvengehuil bevatte. De Moonlight Chic en Little Campers Kits lijken samen zowel stijl als inhoud te bieden. Moonlight Chic bevat Parijs-geïnspireerde avondlooks. Het gaat hier wel over een modern Parijs want het zijn geen eentonige jurken tot op de grond. EA zei dat de items "geïnspireerd zijn door de Parijse maker Paola Locatelli en de jeugdige mode van vandaag". De nadruk bij Little Campers ligt op de gameplay-elementen. Kinderen kunnen buiten een dekenfort bouwen waar ze kunnen spelen. Een dekenfort kan zelfs de vorm krijgen van een auto of een ruimteschip. De kit bevat ook veel nieuw speelgoed en de mogelijkheid om marshmallows te roosteren. De focus ligt op het kamperen in de tuin van kinderen en dus niet op een vakantie naar de camping, maar niets weerhoud je ervan om daar ook een dekenfort te bouwen. De meeste gameplay van de Sims 4 is gericht op sims vanaf de jongvolwassen leeftijd. Deze kit geeft dus meer mogelijkheden voor de sims van jonge leeftijd.

Sims 4 Little Campers

Beide kits zijn vanaf donderdag 26 mei beschikbaar voor alle Sims 4-spelers op pc, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Electronic Arts

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?