De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Gerucht: Weerwolven komen binnenkort naar De Sims 4

Weerwolven komen mogelijk binnenkort naar De Sims 4. Dat moet blijken uit de vertaalde namen en omschrijvingen van het onlangs aangekondigde game pack.

Eerder deze week werd er aangekondigd dat De Sims 4 een game pack (Go Wild) en twee kits (Chic Nights Out en Cozy Nights in) krijgt in de komende twee maanden. In de teaser lijken er al hints te zitten dat weerwolven in de nieuwe game pack eindelijk hun entree maken in De Sims 4. Titels en omschrijvingen in andere talen lijken dit nog meer te bevestigen. Twitter-gebruiker Vinny Aguiar besloot deze titels en omschrijvingen op te zoeken en in Google Translate te zetten. Daar kwamen een paar interessante vondsten naar voren. Zo heet de Sims 4 game pack in het Duits ruwweg vertaald 'Laat het beest los' en staat er in de Deense omschrijving van de roadmap dat je 'hoektanden kunnen groeien' in de nieuwe game pack. Alle vondsten van Vinny Aguiar zijn hieronder te vinden.

De Sims-team heeft zelf nog niets officieel bekendgemaakt over de inhoudt van de game pack. Dus lees dit bericht met een korreltje zout.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?