De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

De Sims 4 krijgt nieuw gamepack en twee kits

Na een mysterieuze tweet van het officiële Twiteraccount van De Sims is er meer bekendgemaakt over de toekomst van de game. De populaire simulatiefranchise ontvangt binnenkort een nieuw gamepack en twee nieuwe kits in het thema van 'opblijven'.

Alhoewel De Sims 4 inmiddels alweer zijn achtste verjaardag achter de rug heeft, ontvangt de game nog volop nieuwe content. Zo werd De Sims 4: Mijn Bruiloft enkele maanden geleden uitgebracht en ontving Buurtverhalen in De Sims 4 een grote update. Fans van de franchise hebben nu weer nieuwe data om in hun agenda te zetten. De komende maanden worden er weer een nieuw gamepack en twee nieuwe kits voor de game uitgebracht. Beide staan in het teken van opblijven. In een tweet plaatste het officiële Twitteraccount van De Sims een video waarin we hints zien naar de content die in aantocht is. Shots van een gelukkige familie en donkere straten laten fans speculeren over hoe de nieuwe content zich gaat vormgeven. Je kunt de tweet met de teaservideo hieronder bekijken.

De nieuwe content voor De Sims 4 wordt in mei en juni naar de game gebracht.

BRON The Sims

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?