Check hier alle The Game Awards 2023 content

Godfall

  • Ontwikkelaar Counterplay Games
  • Eerste releasedatum 12 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Releasedatum Godfall onthuld

De releasedatum van Godfall is vandaag vrijgegeven. In november kunnen spelers aan de slag met het afmaken van talloze vijanden.

Naast onder andere Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk 2077 en Hyrule Warriors: Age of Calamity krijgt weer een andere AAA-game een release in november. Nadat Godfall vorig jaar werd aangekondigd tijdens The Game Awards, heeft de aankomende third-person fantasy looter-slasher game namelijk vandaag een releasedatum gekregen die in november valt. Over twee maanden kunnen spelers met verschillende melee-wapens in een kleurrijke omgeving allemaal griezelige monsters verslaan.

Godfall wordt uitgebracht op 12 november voor de PlayStation 5 en pc. De game is al te pre-orderen voor de pc via de Epic Games Store en PlayStation 5 pre-orders komen er binnenkort aan.

BRON Godfall

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?