Gerucht: Godfall komt in mei naar de Xbox Series

Geplaatst: 9 november 2020 14:40

We wisten natuurlijk al dat Godfall niet voor altijd een Sony console exclusieve titel zou blijven, maar nu weten we meer over de exacte tijd.

Godfall is een third person looter shooter en werd voor het eerst aangekondigd tijdens The Game Awards in 2019. De game is op launch exclusief speelbaar op de PlayStation 5 en via de Epic Game Store voor de pc. Sony heeft nu bevestigd dat deze exclusiviteitsdeal stand houdt voor zes maanden na de release. Dit wil zeggen dat vanaf 12 mei de game naar andere platformen kan komen. De Xbox Series is natuurlijk een optie, maar denk hierbij ook wellicht aan andere pc-stores, zoals Steam. Bekijk hier de launch trailer van Godfall.

onbekend

Godfall is 12 november beschikbaar voor de pc en 19 november speelbaar op de PlayStation 5.

Bron: VGC
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Godfall

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 november 2020

Ontwikkelaar

Counterplay Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord