Godfall

  • Ontwikkelaar Counterplay Games
  • Eerste releasedatum 12 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Godfall Ultimate Edition komt naar Xbox en Steam

Godfall Ultimate Edition komt volgende maand naar Xbox en Steam. Dit laat de ontwikkelaar weten via twee korte trailers voor de Ultimate Edition van de game.

De game Godfall is niet lang meer een PlayStation en Epic exclusive. Vanaf 7 april is de game ook verkrijgbaar voor Xbox consoles en via Steam. Fans hadden dit eigenlijk al eerder verwacht, aangezien de exclusiviteitsdeal met Sony in mei 2021 al afgelopen was. Maar nu is het toch eindelijk zover. De Ultimate Edition omvat alle content die de game sinds de release in 2020 heeft ontvangen, inclusief de base game, Fire & Darkness uitbreiding en de Ascended en Pre-Order Cosmetic packs. Gearbox heeft daarnaast laten weten dat Godfall een Exhalted update gaat ontvangen die een aantal nieuwe multiplayer functies toe gaat voegen waar fans al een tijd om vragen. Het gaat onder andere om een nieuw gestroomlijnd inventory management systeem en Knockdown 2.0. Er komen ook een aantal nieuwe gameplay elementen bij, zoals de nieuwe Spirit Realm activiteit, die je met maximaal 5 spelers kunt doen. We kunnen ook een nieuw revive systeem verwachten voor de co-op spelers en nieuwe wapens met Timing Attacks. Ten slotte krijgt de Tower of Trials een nieuwe Exalted modus met viijanden tot en met level 150.

Godfall Ultimate Edition komt op 7 april naar Xbox consoles en Steam.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?