Godfall Ultimate Edition komt naar Xbox en Steam

Geplaatst: 22 maart 2022 09:00

Godfall Ultimate Edition komt volgende maand naar Xbox en Steam. Dit laat de ontwikkelaar weten via twee korte trailers voor de Ultimate Edition van de game.

De game Godfall is niet lang meer een PlayStation en Epic exclusive. Vanaf 7 april is de game ook verkrijgbaar voor Xbox consoles en via Steam. Fans hadden dit eigenlijk al eerder verwacht, aangezien de exclusiviteitsdeal met Sony in mei 2021 al afgelopen was. Maar nu is het toch eindelijk zover. De Ultimate Edition omvat alle content die de game sinds de release in 2020 heeft ontvangen, inclusief de base game, Fire & Darkness uitbreiding en de Ascended en Pre-Order Cosmetic packs. Gearbox heeft daarnaast laten weten dat Godfall een Exhalted update gaat ontvangen die een aantal nieuwe multiplayer functies toe gaat voegen waar fans al een tijd om vragen. Het gaat onder andere om een nieuw gestroomlijnd inventory management systeem en Knockdown 2.0. Er komen ook een aantal nieuwe gameplay elementen bij, zoals de nieuwe Spirit Realm activiteit, die je met maximaal 5 spelers kunt doen. We kunnen ook een nieuw revive systeem verwachten voor de co-op spelers en nieuwe wapens met Timing Attacks. Ten slotte krijgt de Tower of Trials een nieuwe Exalted modus met viijanden tot en met level 150.

Godfall Ultimate Edition komt op 7 april naar Xbox consoles en Steam.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Godfall

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 november 2020

Ontwikkelaar

Counterplay Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord