Godfall

  • Ontwikkelaar Counterplay Games
  • Eerste releasedatum 12 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Godfall krijgt update genaamd Primal

De looter RPG Godfall krijgt binnenkort een nieuwe update genaamd Primal. In de onderstaande trailer kun je zien wat er allemaal wordt toegevoegd aan de game.

De Godfall Primal-update is voornamelijk gefocust op de endgame content. Als je Claudia's review van Godfall gelezen hebt, dan weet je dat deze game niet geweldig in zijn schoenen stond op dat gebied. De Primal-update gaat echter aan dat probleem werken, door een nieuwe modus te introduceren genaamd Ascension. In deze modus kun je je gear verbeteren, zelfs als het al het maximale level heeft bereikt. Primal voegt ook nieuwe loot-modificaties toe aan de game. Bekijk hier de launch trailer van Godfall.

Godfall is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

BRON Gearbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?