Godfall

  • Ontwikkelaar Counterplay Games
  • Eerste releasedatum 12 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Godfall viert release met nieuwe trailer

Gearbox Publishing en Counterplay games deelden vandaag de launchtrailer van Godfall. Hierin is te zien wat we kunnen verwachten van de game.

In de nieuwe launchtrailer van Godfall worden wij geïntroduceerd aan twee krachtige broeders. Nadat de ene broer de andere bijna heeft gedood begint er een oorlog om de corrupte broer te weerhouden van zijn bloedlustige daden. Naast het achtergrondverhaal van Godfall toont de trailer gameplay van gevechten tegen minions en bazen.

Godfall is beschikbaar vanaf 12 november voor de pc en 19 november voor de PlayStation 5.

BRON PlayStation

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?