Check hier alle The Game Awards 2023 content

Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Releasedatum Skate 2 nu officieel

Skate kwam een jaartje geleden uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en bracht een revolutie in het skateboardgenre. Voor de eerste keer in de gamegeschiedenis werd Tony Hawk van zijn troon gestoten. Skate is de revolutie.

Vandaag is de officiële releasedatum bekendgemaakt van Skate 2. 23 januari zal de game beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?