Warcraft III: Reforged

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 januari 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Releasedatum Warcraft III: Reforged verplaatst naar volgend jaar

De releasedatum van de remaster van Warcraft III, Warcraft III reforged, is verplaatst naar volgend jaar. Dat maakte ontwikkelaar Blizzard bekend via een nieuwsbericht op hun website.

De remake van Warcraft III werd in november 2018 aangekondigd tijdens Blizzcon. Warcraft III: Reforged is een remaster van Warcraft III: Reign of Chaos uit 2002. Het was de bedoeling dat de game eind dit jaar uitkwam, maar Blizzard heeft nu aangekondigd dat release van de game wordt uitgesteld. Op hun website werd aangegeven dat ze in principe de originele deadline hadden kunnen halen, maar om de laatste puntjes op de i te kunnen zetten hebben ze besloten de releasedatum uit te stellen.

Warcraft III: Reforged komt nu 28 januari uit op de pc.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?