Releasedatum Warcraft III: Reforged verplaatst naar volgend jaar

Geplaatst: 18 december 2019 13:00
-

De releasedatum van de remaster van Warcraft III, Warcraft III reforged, is verplaatst naar volgend jaar. Dat maakte ontwikkelaar Blizzard bekend via een nieuwsbericht op hun website.

De remake van Warcraft III werd in november 2018 aangekondigd tijdens Blizzcon. Warcraft III: Reforged is een remaster van Warcraft III: Reign of Chaos uit 2002. Het was de bedoeling dat de game eind dit jaar uitkwam, maar Blizzard heeft nu aangekondigd dat release van de game wordt uitgesteld. Op hun website werd aangegeven dat ze in principe de originele deadline hadden kunnen halen, maar om de laatste puntjes op de i te kunnen zetten hebben ze besloten de releasedatum uit te stellen.

Warcraft III: Reforged komt nu 28 januari uit op de pc.

Bron: Blizzard

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warcraft III: Reforged

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

28 januari 2020

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord