Ghostbusters: The Video Game

  • Ontwikkelaar Terminal Reality
  • Eerste releasedatum 16 juni 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rick Moranis doet niet mee aan Ghostbusters

Bijna de gehele cast van de Ghostbuster-films doen mee voor de voice-acting van Sierra's Ghostbusters-game. Alleen Rick Moranis en Sigourney Weaver zullen deze uitzitten.

Sierra's Ben Borth vertelde dat Rick Moranis met pensioen is gegaan na het grote succes van Honey We Shrunk The Kids, dit verklaart ook gelijk waarom we hem nooit meer in een film zien. Gelukkig doen Bill Murray, Dan Akroyd, Harold Ramis en Ernie Hudson wel mee als de stemmen van de originele Ghostbusters.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?