Roadmap Rocket Arena vrijgegeven

Geplaatst:

Final Strike Games heeft de roadmap voor Rocket Arena bekendgemaakt. De roadmap focust zich op de eerste drie seizoenen.

Volgende week wordt het tijd om je in de arena te wagen, maar voordat je dat doet heeft Final Strike Games nog wat informatie over de aankomende seizoenen van Rocket Arena. Het eerste seizoen begint twee weken na de release van de game en brengt direct de nieuwe Hero Flux. Elke Hero is gratis te spelen en brengt honderd levels aan rewards met zich mee. Daarnaast zijn er nieuwe mappen en roterende gamemodi. De Blast Pass is ook gekoppeld aan het seizoen en biedt rewards voor gratis en premium spelers. Elk seizoen komt met een ranking-systeem en duurt drie maanden.

onbekend

Rocket Arena verschijnt op 14 juli voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Het eerste seizoen begint op 28 juli.

Bron: EA

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket Arena

Series

-

Uitgever

Nexon America

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 juli 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord