Trailer: Eerste seizoen Rocket Arena afgetrapt met nieuwe Hero

Geplaatst:

Het eerste seizoen van Rocket Arena gaat vandaag van start. Dit eerste seizoen wordt afgetrapt met de komst van een nieuwe Hero.

Rocket Arena is de nieuwe competitieve online shooter van EA. In deze shooter gaan verschillende kleurrijke personages elkaar te lijf met raketwerpers. EA heeft gisteren aangekondigd dat het eerste competitieve seizoen van de game vandaag van start gaat. Het eerste seizoen brengt dan ook verschillende nieuwe features naar de game. Zo krijgt de game een Battle Pass, nieuwe maps en nieuwe tijdelijke events. Daarnaast wordt er ook een nieuwe gratis Hero aan de game toegevoegd. Deze nieuwe Hero is Flux. Flux is een jonge meid die erg van wetenschap houdt en haar vijanden te lijf gaat met robotkatten die zichzelf op kunnen blazen.

Rocket Arena is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het eerste competitieve seizoen gaat vandaag van start.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket Arena

Series

-

Uitgever

Nexon America

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 juli 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord