Rocket Arena is gratis te spelen dit weekend

Geplaatst:
Aangepast: 31 juli 2020 11:17

De 3 vs 3 shooter Rocket Arena is dit weekend gratis te spelen. Je kunt hem via Steam of Origin downloaden tot en met 3 augustus.

Rocket Arena is een kleurrijke, vrolijke 3 vs 3 hero arena shooter die eerder deze maand uitkwam. Elke hero heeft een raket als wapen, maar dat zegt de naam ook al. De maps in de game zijn allemaal redelijk klein en de rondes zijn kort. En er zijn geen deaths. Je kunt altijd de hele ronde mee blijven doen. Je kunt alleen van de map geschoten worden, wat dan telt als een KO. Normaal gesproken betaal je 30 euro voor de game op Steam, maar dit weekend kun je hem gratis proberen. Op Steam was hij vanaf gisteren al te downloaden en op Origin vanaf vandaag. Op Origin krijg je er zelf nog een speciale outfit bij voor de hero's. Er zijn een aantal verschillende game modus, zoals team deathmatch, point control en een modus waarbij je doelpunten moet scoren met een bal.

Rocket Arena is vanaf nu tot en met 3 augustus gratis te spelen.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket Arena

Series

-

Uitgever

Nexon America

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 juli 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord