Tweede seizoen Rocket Arena krijgt vandaag nieuw personage

Geplaatst:

De PvP shooter Rocket Arena begint alweer aan haar tweede seizoen. Dit tweede seizoen wordt vandaag afgetrapt met een nieuw speelbaar personage.

Rocket Arena is een PvP shooter die afgelopen zomer werd uitgebracht. In deze shooter nemen verschillende unieke personages het tegen elkaar op met raketwerpers. In juli werd het eerste competitieve seizoen van Rocket Arena afgetrapt met een nieuwe Hero. Vandaag begint het tweede seizoen en ook nu wordt er weer een nieuw personage aan de game toegevoegd. Dit nieuwe personage heet Leef en is een schattig wezentje die een houten staf gebruikt om zijn vijanden aan te vallen. Naast dit nieuwe personage komt er ook een nieuwe PvE-modus naar Rocket Arena. Deze nieuwe modus heet Bot Knockout en stelt je in staat om potjes tegen bots te spelen.

onbekend

Rocket Arena is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het tweede seizoen van de game start vandaag.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket Arena

Series

-

Uitgever

Nexon America

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 juli 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord