Rocket League krijgt Ratchet & Clank cosmetics

Geplaatst: 18 augustus 2021 12:04
-

Er is een nieuwe cross-over onderweg naar Rocket League. Ditmaal gaat het om Ratchet & Clank cosmetics.

Rocket League krijgt vanaf deze week speciale nieuwe cosmetics. Althans, als je een PlayStation-speler bent dan. Er komen namelijk speciale Ratchet & Clank cosmetics naar de game die je kunt krijgen als je Rocket League op je PlayStation 4 of 5 opstart. Je krijgt dan de Ratchet & Clank Punk Decal voor Octane, de Negatron Collider Boost, de Clank Balloon Topper, en de Ratchet Balloon Topper. Het is niet de eerste keer dat Rocket League een cross-over krijgt met een andere franchise. Zo konden we twee maanden geleden nog zien hoe Rocket League een Fast & Furious wagenpark kreeg. Het is echter ook niet de eerste keer dat Ratchet & Clank cosmetics naar een andere game komen. Zo kwamen er vorige maand nog Ratchet & Clank kostuums naar Fall Guys. Rocket League-fans op de PlayStation 5 krijgen echter meer dan alleen deze cosmetics. De game krijgt op de PlayStation 5 namelijk ook een Performance-modus, waarmee de game op een hogere framerate kan draaien.

De Ratchet & Clank cosmetics zijn vanaf 18 augustus tot en met 3 januari 2022 beschikbaar voor spelers op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Psyonix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket League

Ontwikkelaar:

Psyonix

Uitgever:

Psyonix

Release:

7 juli 2015

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord