Avatar The Last Airbender bundel gelanceerd in Rocket League

Geplaatst:
Aangepast: 15 april 2024 11:04

Sinds kort is de 'Avatar: The Last Airbender' bundel beschikbaar in Rocket League. Deze bundel bevat zes nieuwe decals en een unieke boost, geïnspireerd op de geliefde animatieserie.

De introductie werd aangekondigd via een video op sociale media, waarbij decals van personages zoals Katara, Toph, Zuko en Aang worden uitgelicht. Elke decal reflecteert de kenmerken en elementen van de bijbehorende personages, zoals de Waterstam voor Katara en de Vuurnatie van Zuko. Voor de gehele bundel, die ook decals voor Appa en de welbekende koolhandelaar omvat, tik je 1,100 credits af. Bekijk hieronder de video:

Rocket League, gelanceerd op 7 juli 2015, nadert binnenkort haar negende verjaardag. Ondanks dat de game al bijna een decennium oud is, blijft het populair en komen er nog steeds regelmatig nieuwe content updates uit. De game is op alle game-platformen beschikbaar.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord