Rocket League krijgt weer Voice Chat

Geplaatst: 7 mei 2022 14:30
-

Als je een van de vele Rocket League spelers bent dan weet je dat het al een tijdje niet meer mogelijk is om te communiceren via Voice Chat. Dat tijdperk is nu ten einde, want Voice Chat keert weer terug naar Rocket League.

De terugkeer van Voice Chat in Rocket League heeft te maken met een nieuw systeem waar de ontwikkelaars gebruik van maken. Met de update is het belangrijk om in de gaten te houden dat Voice Chat automatisch aanstaat. Je moet dan ook zelf push-to-talk activeren in de settings als je hier gebruik van wilt maken. In de vriendenlijst zijn de Voice channels te vinden en kun je eenvoudig van channel wisselen. In de Party Chat kun je met vrienden praten tijdens de games en daarbuiten, terwijl Team Chat bedoeld is om tijdens een potje te communiceren met je team. Het is daarnaast ook mogelijk om andere spelers te muten.

Op 9 mei keert Voice Chat weer terug in Rocket League.

Bron: Rocket League

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket League

Ontwikkelaar:

Psyonix

Uitgever:

Psyonix

Release:

7 juli 2015

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord