Rockstar komt terug met Bully

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Rockstar Games is op dit moment flink aan zet. Zo zullen ze komende periode met het derde deel van Max Payne op de proppen komen, is Grand Theft Auto V aangekondigd en nu zouden ze bij Rockstar Games ook nog een vervolg willen op Bully.

Dit zou Dan Houser, oprichter van Rockstar Games in een interview gezegd hebben tegenover website Gamasutra.

So we said, "You can do Max, and then we will see what we can do with Bully." So it was really waiting for the slot to open up and the group to open up to at least start work on it.

Hij laat weten dat ze nog niet wisten of ze met het huidige team een vervolg wilde maken op Bully, ook al is het een IP waar we, net zoals Max Payne, erg veel van houden. De ontwikkelaar heeft destijds aangegeven dat ze eerst met Max Payne aan de slag zouden gaan en dat ze daarna gaan kijken wat ze met Bully kunnen doen.

De beste man laat verder nog weten dat Rockstar Games na het uitbrengen van een game altijd de tijd wilt nemen om de planning in orde te krijgen en de haalbaarheid, voordat ze überhaupt aan een nieuw project gaan beginnen. We zullen dus nog even moeten wachten voordat we er definitief iets over krijgen te horen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bully: Scholarship Edition

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4

Releasedatum

7 maart 2008

Ontwikkelaar

Rockstar Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer