Ruim 15 minuten gameplay van The Alters getoond

Geplaatst: 13 juni 2024 19:36
Aangepast: 13 juni 2024 19:48
-

Ontwikkelaar 11 Bit Studios heeft bijna een kwartier aan gameplay vrijgegeven van hun aankomende scifi-game The Alters. De beelden verschenen op het officiele YouTube-kanaal van de ontwikkelaar.

In de game The Alters van 11 Bit Studios volgen we het verhaal van Jan Dolski, die als enige een crash op een buitenaardse planeet overleeft. Jan komt er al snel achter dat hij de faciliteit niet in zijn eentje draaiende kan houden. Zijn redding komt in de vorm van een mysterieuze grondstof waarmee hij zichzelf kan klonen. Deze klonen zijn echter niet identiek; elk van hen heeft in zijn leven andere afslagen genomen, waardoor hun persoonlijke verhalen een andere wending namen. Het klassieke 'dont desturb the timeline'-verhaal, je kent het wel. Hoewel deze kloningsmechaniek nog niet wordt getoond in de trailer, krijgen we wel een duidelijk beeld van de gameplay van The Alters. Zo zien we hoe Jan zijn basis terugvindt en grondstoffen verzamelt om nieuwe werkplaatsen te bouwen. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de trailer:

The Alters staat gepland om later dit jaar uit te komen voor PlayStation 5, Xbox Series-consoles en pc. Momenteel is er een pc-demo beschikbaar via Steam Next Fest.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Alters

Ontwikkelaar:

11 bit studios

Uitgever:

11 bit studios

Release:

2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord