Pokémon: Let’s Go, Eevee!

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Screenshots: Nintendo 3DS XL Eevee-editie onthuld

Nintendo knalt lekker met hun nieuwste handheld. Zo komen ze steeds weer met een nieuwe edities en bundels van de Nintendo 3DS op de proppen. Onlangs kwam de Japanse consolegigant met een Pikachu-versie van de Nintendo 3DS XL, nu hebben ze een Eevee-versie onthuld.

De versie is voorlopig nog alleen voor Japan bevestigd. Het is nog onbekend of deze versie ook naar Europa komt. De speciale variant zal in elk geval voor 18.900 ¥ (ongeveer 200 euro) over de toonbank gaan vanaf 22 juni aanstaande.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?