Sea of Thieves bereikt mijlpaal van 40 miljoen spelers

Geplaatst: 18 april 2024 09:30
-

Sea of Thieves heeft de mijlpaal van 40 miljoen spelers bereikt. En dat zelfs nog voordat de game naar extra platformen komt naast de Xbox en pc.

Ontwikkelaar Rare maakte het grote nieuws onlangs bekend via een persbericht en hun social media-kanalen. Dat de game zo'n mooie mijlpaal heeft weten te halen, is natuurlijk voor een groot deel te danken aan de ondersteuning die hij heeft ontvangen sinds de release. Rare bracht sinds de lancering van Sea of Thieves namelijk meer dan honderd gratis updates naar de game en er staan er nog een hoop op de planning. Seizoen 12 van Sea of Thieves begint binnenkort alweer en daarnaast komt de game binnenkort uit voor de PlayStation 5. De ontwikkelaar viert de mooie mijlpaal met een Gold & Glory weekend, waarin spelers allerlei bonussen en extra beloningen kunnen verdienen.

Ontwikkelaar Rare houdt dit weekend, van 19 tot en met 22 april, het Gold & Glory weekend in Sea of Thieves om hun mijlpaal te vieren.

Bron: Sea of Thieves website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Ontwikkelaar:

Rare

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

20 maart 2018

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord