Sea of Thieves krijgt in 2024 vooral sandbox-updates

Geplaatst:

De populaire piratengame Sea of Thieves gaat ook in 2024 nog genoeg updates ontvangen. Er staat voornamelijk content voor de sandbox op de planning.

Zo worden er diverse nieuwe wapens toegevoegd. Denk hier aan: de krachtige Double Barrel Pistol, de snelle Throwing Knives en - hoe kan het ook anders - een Grapple Gun. Ja, want elke game wordt automatisch vele malen beter, wanneer er een Grapple Gun aanwezig is. Het arsenaal voor de piraten wordt dus flink uitgebreid, maar niet alleen de 'mano a mano' combat kent expansies. Er wordt een nieuwe soort kanonskogel toegevoegd, genaamd de Scattershot. Drie keer raden wat voor soort schade dit materiaal veroorzaakt aan de schepen van de oppositie. Wellicht dat je moet maken dat je wegkomt wanneer je een vijandelijk schip ziet met Scattershots aan boord en daarvoor is de Horn of Fair Winds ideaal. Deze tool roept namelijk wind op, zodat je schip sneller meters kan maken. De wereld van Sea of Thieves wordt ook verder uitgebouwd. Denk hierbij aan Skeleton Camps, Ziplines en een nieuw World Event, genaamd The Burning Blade. Kan het nog beter? Ja, want er komt een nieuw huisdier naar Sea of Thieves. Binnenkort kun je een schattig uiltje op je schouder laten landen.

Sea of Thieves is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles, maar de piratengame komt binnenkort naar de PlayStation.

Bron: Rare
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord