Sea of Thieves Season 12 uit de doeken gedaan

Geplaatst:

Sea of Thieves Season 12 staat voor de deur. Eind deze maand wordt dit nieuwe seizoen gelanceerd.

Het nieuwste seizoen van Sea of Thieves brengt een overvloed aan nieuwe functies, waaronder werpmessen, het balanceren op harpoenlijnen en de mogelijkheid om skeletten op te roepen om je te helpen in gevechten met zich mee. Voordat het seizoen van start gaat, introduceert een update op 25 april nieuwe cosmetica, waaronder de Seared Forsaken Ashes set en de Refined Gold Speaking Trumpet. Drew Stevens, Production Director, laat in een updatevideo zien wat ons allemaal te wachten staat in het volgende seizoen. Bovendien zijn verbeteringen van de zoals schipinteracties en hit registration in volle gang, samen met de langverwachte toename van zes schepen per server.

Sea of Thieves Season 12 gaat op 30 april van start. PlayStation 5-spelers die de Premium-editie hebben voorbesteld, kunnen binnenkort hun piratenavonturen beleven in vroegtijdige toegang en zich aansluiten bij de al enorm grote Sea of Thieves community.

Bron: Rare
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord