Sea of Thieves seizoen 14 draait om stealth

-

Sea of Thieves is inmiddels als bijna bij seizoen 14. Ontwikkelaar Rare deelde onlangs een content update trailer voor het nieuwe seizoen.

Seizoen 13 van Sea of Thieves loopt alweer bijna af, dus kun jij je klaar gaan maken voor het volgende seizoen. De nieuwe content voor seizoen 14 richt zich voornamelijk op de stealth mogelijkheden die spelers hebben in de game. Tot nu toe was het in Sea of Thieves immers knap lastig om onopgemerkt te blijven voor je vijanden. Als we de ontwikkelaar mogen geloven, gaat dat in het nieuwe seizoen veranderen. Zo voegden ze onder andere de mogelijkheid toe om te kruipen, waardoor je een stuk stiekemer langs vijanden af kunt. Een andere manier waarop je beter verborgen kunt blijven, is het gebruiken van nieuwe vermommingen. Eerder kon jij je alleen verstoppen in vaten, maar nu kun jij je ook vermommen als een schatkist. Naast de nieuwe stealth-opties voegt seizoen 14 een draagbare grijphaak toe aan de game als wapen. Hiermee kun je natuurlijk voorwerpen op afstand vastgrijpen, maar je kunt ook makkelijker aan boord van een schip komen en sneller reizen.

Seizoen 14 van Sea of Thieves gaat van start op 17 oktober voor alle platforms.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Ontwikkelaar:

Rare

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

20 maart 2018

Reviewscore:

Platforms:

PC
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord