SEGA gaat 'meerdere' remasters en remakes uitbrengen

Geplaatst:

SEGA laat weten dat ze 'meerdere' remakes, remasters en nieuwe games op de planning hebben staan voor dit jaar. De games komen in ieder geval uit voor maart 2023.

In een presentatie waarin de resultaten voor het boekjaar dat eindigde in maart 2022 werden gedetailleerd, meldde moederbedrijf Sega Sammy een sterke verkoop van console- en PC-spellen, met een hogere winst in vergelijking met FY2021 en prognoses voor nog hogere cijfers voor FY2023. Volgens de prognose is dit te danken aan een "aanzienlijke toename van het aantal titels" en aan het feit dat de inkomsten uit het "grote aantal nieuwe titels" die in de loop van FY2022 zijn uitgebracht, zullen aanhouden. Dit omvat een aantal nieuwe games die het omschrijft als "remake / remaster, spin-off, of verandering van thema", waarvan het zegt dat het "meerdere titels plant". Sega voorspelt dat het in het boekjaar dat eindigt in maart 2023 ongeveer 5 miljoen games in dezelfde categorie zal verkopen. Dit is inclusief Sonic Origins, dat op 23 juni wordt uitgebracht. Wat haar games in het algemeen betreft, zegt Sega dat zeven titels die in het afgelopen boekjaar zijn uitgebracht een wereldwijde gelijktijdige lancering en multi-platform ondersteuning hadden, wat resulteerde in ongeveer 6 miljoen verkopen. Voor het boekjaar dat in 2023 afloopt, verwacht het meer dan het dubbele aantal verkopen - ongeveer 13 miljoen - als gevolg van een drastische toename van het aantal nieuwe titels dat wereldwijd gelijktijdig wordt gelanceerd.

SEGA remakes remasters

SEGA liet weten dat al deze remasters, remakes en nieuwe games voor maart 2023 uit zullen komen.

Bron: VGC

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Origins

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 juni 2022

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord