Trailer: Sonic Origins schittert in nieuwe overviewtrailer

Geplaatst:

De nieuwste Sonic Central-presentatie bracht een nieuwe trailer van Sonic Origins met zich mee. De gloednieuwe compilatie schittert in de verse beelden van de game.

Sonic Origins werd vorig jaar aangekondigd als een definitieve compilatie van vier verschillende klassieke games met de blauwe egel in de hoofdrol. Inmiddels kunnen we de dagen aftellen tot de releasedatum van Sonic Origins en hebben we de game bijna in onze handen. Om de klassieke Sonic-dorst toch nog even te lessen, heeft SEGA een gloednieuwe trailer van Sonic Origins getoond tijdens de Sonic Central-stream. Daarin zien we de blue blur zoals vanouds rennen door bekende omgevingen. Ook werpen we een blik op de nieuwe geanimeerde filmpjes, de speelbare personages en de twee gamemodi.

Je kunt de nieuwe beelden van Sonic Origins zelf bekijken in de onderstaande trailer.

Sonic Origins verschijnt op 23 juni op de Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc. Benieuwd naar meer informatie over de game? Bekijk dan zeker mijn artikel over Sonic Origins waarin ik je alles vertel wat je moet weten over de game.

Bron: Sonic Central
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Origins

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 juni 2022

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord