Sonic Origins

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 23 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Sonic Origins schittert in nieuwe overviewtrailer

De nieuwste Sonic Central-presentatie bracht een nieuwe trailer van Sonic Origins met zich mee. De gloednieuwe compilatie schittert in de verse beelden van de game.

Sonic Origins werd vorig jaar aangekondigd als een definitieve compilatie van vier verschillende klassieke games met de blauwe egel in de hoofdrol. Inmiddels kunnen we de dagen aftellen tot de releasedatum van Sonic Origins en hebben we de game bijna in onze handen. Om de klassieke Sonic-dorst toch nog even te lessen, heeft SEGA een gloednieuwe trailer van Sonic Origins getoond tijdens de Sonic Central-stream. Daarin zien we de blue blur zoals vanouds rennen door bekende omgevingen. Ook werpen we een blik op de nieuwe geanimeerde filmpjes, de speelbare personages en de twee gamemodi.

Je kunt de nieuwe beelden van Sonic Origins zelf bekijken in de onderstaande trailer.

Sonic Origins verschijnt op 23 juni op de Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc. Benieuwd naar meer informatie over de game? Bekijk dan zeker mijn artikel over Sonic Origins waarin ik je alles vertel wat je moet weten over de game.

BRON Sonic Central

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?