Sonic Origins

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 23 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Maker Sonic Origins ontevreden met eindproduct

Eén van de hoofdontwikkelaars van Sonic Origins heeft aangegeven dat het hele team achter de compilatie ontevreden is met het eindproduct. Ook zouden de ontwikkelaars te maken hebben gehad met tijdsdruk.

Sonic Origins verscheen gisteren op alle moderne platformen. De game bestaat uit opgepoetste versies van Sonic the Hedgehog 1, 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD. Alhoewel de feedback op de dag van release voor het grootste deel positief was, is het team achter de compilatie zelf ontevreden met het eindresultaat. In een reeks aan tweets geeft Simon Thomley, één van de ontwikkelaars bij Headcannon, aan gefrustreerd te zijn. "Ik zal niet liegen en zeggen dat er geen problemen waren met wat we aan SEGA hebben gegeven, maar wat in Origins staat, is ook niet wat we hebben ingeleverd.'' Er was tevens veel sprake van tijdsdruk gedurende de ontwikkeling van de compilatie. Het team heeft zichzelf de grond in gewerkt om de game op tijd af te krijgen. Het verzoek tot een uitstel van de game werd meermaals afgewezen. Thomley en de rest van het team hebben aangeboden om na de release terug te komen om te werken aan oplossingen en updates. Het is nog niet zeker of dat ook echt gaat gebeuren.

Je kunt de tweets van de ontwikkelaar hieronder terugvinden.

Sonic Origins is nu beschikbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en pc.

BRON Simon Thomley via Twitter

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?