Sektor kleurt schermen rood in Mortal Kombat 1

-

Vechtersbazen kunnen Mortal Kombat 1 weer uit de kast halen. NetherRealm dropt namelijk de eerste Sektor Gameplay Trailer voor Mortal Kombat 1. Sektor is onderdeel van de nieuwe Khaos Reigns uitbreiding die onder andere een nieuwe verhaal toevoegt aan Mortal Kombat 1 (review).

In de trailer zien we de iconische rode cyberninja in actie met zijn welbekende arsenaal van raketten, vlammenwerpers en simeplweg grove geweld. Sektor kenmerkt zich met precisie en kracht, terwijl hij tegenstanders systematisch naar de knoppen helpt. Een potje matten is leuk, maar hoe bloederig gaat Mortal Kombat 1's Sektor worden? Check dan als de sodemieter onderstaande trailer voor wat Fatalities!

Mortal Kombat 1: Khaos Reigns verschijnt op 24 september als uitbreiding. Overigens is er al een personage uitgebracht. Eerder dit jaar verscheen cyberninja Cyrax ook al in een Mortal Kombat 1 gameplaytrailer. Zowel Cyrax als Sektor zijn onderdeel van Mortal Kombat 1's Kombat Pack 2. Deze bestaat uit Ghostface, Noob Saibot, Cyrax, Sektor, Conan the Barbarian en Terminator's T-1000.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord