Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  • Ontwikkelaar Hardsuit Labs, Inc.
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Horror
  • Gameliner score -

Senior narrative designer Bloodlines 2 verlaat project

Paradox Interactive heeft aangekondigd dat Cara Ellison, senior narrative designer van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, het ontwikkelingsteam heeft verlaten. Ze is niet langer werkzaam bij ontwikkelaar Hardsuit Labs.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zou dit jaar moeten uitkomen, maar om kwaliteit te waarborgen is de RPG al twee keer uitgesteld. Hopelijk hoeft de release van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 niet nog een keer verzet te worden, aangezien Paradox Interactive heeft bevestigd aan PCGamer dat de senior narrative designer, Cara Ellison, van de game is vertrokken. Zij volgt hierbij hoofdschrijver Brian Mitsoda en creative director Ka'ai Cluney van de RPG die al eerder dit jaar hun werkzaamheden neerlegden bij ontwikkelaar Hardsuit Labs. Cara Ellison hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken voor werkloosheid. Videogameontwikkelaar League of Geeks heeft namelijk gisteren aangekondigd dat Cara Ellison nu een senior narrative designer is bij hun gamestudio.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt uit in 2021 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?