Assassin's Creed

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Series: Netflix werkt aan Assassin's Creed live-action serie

Er is weer een nieuwe live-action serie van een videogame op komst. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er een Assassin's Creed live-action serie in de maak is.

Netflix zit niet stil met het produceren van films en series die gebaseerd zijn op videogames. Zo komt er onder andere een film aan over Beyond Good and Evil en krijgt de Netflix-serie The Witcher een tweede seizoen en een spin-off serie. Zojuist heeft Netflix aangekondigd dat de ontwikkeling is gestart van een Assassin's Creed live-action serie. Veel informatie is er nog niet over bekend, maar er is al wel onthuld dat de executive producers van de serie Jason Altman en Danielle Kreinik zijn. Zij zijn beiden werkzaam bij Ubisoft, maker van de Assassin's Creed-franchise. In 2016 is er al een live-action film van Assassin's Creed uitgebracht, maar die werd niet zo goed ontvangen. Hopelijk lukt het Netflix om Assassin's Creed wel goed tot zijn recht te laten komen in de live-action serie. De samenwerking tussen Netflix en Ubisoft stopt daarbij niet bij deze live-action. Er staan namelijk ook een anime serie en een geanimeerde serie van Assassin's Creed op de planning.

Het is nog onbekend wanneer de live-action serie van Assassin's Creed op Netflix uitkomt.

BRON Netflix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?