Series: Pokémon-avontuur Ash Ketchum en Pikachu nadert einde

Geplaatst: 16 december 2022 13:30

Na meer dan 25 jaar komt de reis van Ash Ketchum tot een einde. Hij is samen met Pikachu nog één seizoen te bewonderen in een laatste avontuur.

Ash Ketchum werd recent wereldkampioen. Dat is allemaal leuk en aardig, maar is hij dan een Pokémon Master? Nee, nog niet en dat is het thema van het laatste seizoen. We zien iconische personages, zoals Gary, Misty, Brock en nog vele anderen. Veel van Ash zijn oude Pokémon maken ook een opkomst. De nieuwe episodes worden gelanceerd in Japan vanaf 13 januari 2023. Dit zijn minimaal elf nieuwe afleveringen.

Dit betekent ook dat de Pokémon Scarlet en Violet-anime een ander jasje krijgt. In de trailer zien we de teaser met twee nieuwe protagonisten. Waar deze serie precies overgaat, is op dit moment nog niet duidelijk. Bekijk hier onze review van Pokémon Violet. Lees hier onze guide over shiny Pokémon.

Heeft de originele Pokémon-anime impact gehad op jouw jeugd? Laat het ons weten in de comments!

Bron: The Pokémon Company
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord