Silent Hill: Homecoming

  • Ontwikkelaar Double Helix Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Silent Hill: Homecoming ook voor de PC gamer

De vijfde telg uit de zeer gewaardeerde en succesvolle horrorserie Silent Hill word verrassend genoeg op de pc uitgebracht samen met de Xbox 360 en PS3 versie.

De protagonist is ditmaal Alex Shepherd, een oorlogsveteraan die op zoek gaat naar zijn verdwenen broer Joshua. Uiteraard komt hij om een vage reden in Silent Hill terecht en kan het diep-in-de-nacht-met-koptelefoon-op-en-de-lichten-uit-feest beginnen.

Konami steekt de pc-gamer wel een hart onder de riem, want speciaal voor ons is de release voor alle platformen met twee maandjes uitgesteld naar november 2008.
Nog eventjes wachten op de flinke porties slaapgebrek dus.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?