Skyrim krijgt Anniversary Edition

Geplaatst:

Net als je denkt dat een game nog niet genoeg versies heeft ontvangen, brengt Bethesda nieuws naar buiten. The Elder Scrolls: Skyrim krijgt een Anniversary Edition.

De Anniversary Edition van The Elder Scrolls: Skyrim viert het tienjarig bestaan van de game en brengt maar liefst vijfhonderd stuks aan unieke Creation Club content met zich mee. Denk hierbij aan quests, dungeons, bazen, wapens, spreuken en veel meer. In de basis is de Anniversary, afgezien van de Creation Club content, hetzelfde als de Special Edition uit 2016. Als je die laatste in het bezit hebt, dan kun je deze upgraden naar de Anniversary Edition. De game is inmiddels al zo'n beetje uitgebacht op elk denkbaar platform waar je op kunt gamen, dus veel andere opties dan een nieuwe speciale editie waren er voor Bethesda niet. Bethesda is op dit moment bezig met de ontwikkeling van The Elder Scrolls VI, maar deze zit nog in de designfase.

The Elder Scrolls: Skyrim Anniversary Edition is beschikbaar vanaf 11 november.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls V: Skyrim

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

11 november 2011

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Beste game van 2011

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord