The Elder Scrolls VI

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

The Elder Scrolls VI nog in designfase

Voor degene die maar aan het wachten zijn op The Elder Scrolls VI, ik heb teleurstellend nieuws voor je. De RPG van Bethesda bevindt zich nog namelijk in de designfase.

We komen dit te weten via Todd Howard, de creatieve topman bij Bethesda Softworks. In een interview vertelt hij het een en het ander over The Elder Scrolls VI. Todd Howard claimt dat de RPG nog in de vroege planningsfase zit, oftewel de designfase. Ze gebruiken de diverse data van Starfield om zo de ontwikkeling te ondersteunen van The Elder Scrolls VI. Beide games gebruiken namelijk de Creation Engine 2. The Elder Scrolls VI werd al een hele lange tijd geleden aangekondigd. Sterker nog, The Elder Scrolls VI laat jaren op zich wachten. Gelukkig kunnen Bethesda-fans volgend jaar aan de slag met een nieuwe RPG. De releasedatum van Starfield is namelijk vrijgegeven.

The Elder Scrolls VI verschijnt ooit op een dag voor de pc en hoogstwaarschijnlijk de Xbox-consoles.

BRON VGC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?